Extra service én omzet

Word affiliate of whitelabel partner, bied alle WOZ-diensten aan via je eigen netwerk en verdien extra omzet.

Affiliate worden

Als affiliate breng je onze WOZ-check onder de aandacht bij jouw netwerk. Dat kan whitelabel (met je eigen merk) of door een van onze merken te promoten. Je ontvangt een vergoeding voor iedere lead.

Neem contact op

Hoogtepunten en voordelen

Whitelabel

Breng de WOZ-check onder de aandacht met uw eigen merk, logo, huisstijl en teksten. Of gebruik een bestaand merk van HNWB.

Hoge vergoeding

Wij bieden de hoogste vergoeding uit de branche. Het succes van jouw campagne draagt bij aan het succes van ons bedrijf. Dat delen we graag.

De beste deal

Voor iedere lead een vergoeding, niet alleen bij een succesvol bezwaar. En zelfs een repeat fee als de cliënt blijft. De enige in de branche.

Alles geregeld

Jij verwijst naar de WOZ-check en wij regelen de rest. We beantwoorden zelfs alle klantvragen. Partner worden is super eenvoudig en zo geregeld.

Ondersteuning

Wij bieden je volledige ondersteuning bij de campagne op technisch én marketing vlak. Hoe succesvoller jij bent, hoe succesvoller wij worden.

Verantwoord

HNWB neemt zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. Wij zijn geen WOZ-cowboys maar dragen positief bij aan het WOZ systeem.
Een goede
samenwerking
is win-win

Samenwerken?

Help jij ons mee met onze missie om zoveel mogelijk Nederlanders te helpen met hun WOZ-waarde? En help je tegelijk jezelf aan een mooie extra omzet? Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Neem contact op

Whitelabel hulp aan andere WOZ-bureaus

Onze diensten zijn ook whitelabel beschikbaar voor onze conculega's. Wij staan voor kwaliteit in de branche en dragen graag bij aan de verbetering van de branche in zijn geheel.

Wij bieden onder andere
De WOZ-check
Bezwaarschrift schrijven
Digitale intake
Voeren van hoorzittingen
Inpandige opname
Controleren van uitspraken
WOZ-taxatieverslag
Beroepsprocedure voeren
Beroepenmatrix opstellen
Administratieve afhandeling
Klantenservice
En meer!