Duizenden WOZ-zaken

Het Nieuwe WOZ-bureau verzorgt de WOZ-bezwaar en WOZ-beroep procedures voor verschillende partners. Zij vertrouwen op de kwaliteit en het succes van Het Nieuwe WOZ-bureau in duizenden WOZ-procedures.

De wetswijziging

Per 1 januari 2024 heeft de overheid bezuinigd op rechtsbescherming in WOZ-zaken. De 2 belangrijkste wijzigingen zijn dat de vergoeding voor onze gratis service met 75% verlaagd wordt en dat deze voortaan op de rekening van onze cliënt betaald wordt, die het bedrag vervolgens weer aan ons moet overmaken.

Wij zijn vastberaden om onze hoge kwaliteit rechtsbescherming gratis aan te blijven bieden. We hebben de missie om zo veel mogelijk Nederlanders te helpen om niet langer onterecht en onnodig te veel WOZ-belastingen te betalen. Dat kunnen we na de wetswijziging alleen blijven doen door onze krachten te bundelen.

Nieuwe samenwerkingen

Door onze nieuwe samenwerkingen kunnen wij onze hoge kwaliteit rechtsbescherming in WOZ-zaken blijven bieden. Wij blijven onze uitstekende juridische kennis inzetten die we voortaan delen met onze partners en onze partners ondersteunen ons met de beste data, algoritmes en administratieve afhandeling. Zo blijven wij iedere procedure de aandacht geven die het verdient.

Daarnaast taxeren wij voortaan niet meer zelf. Wij laten alle woningen van onze cliënten taxeren door de gespecialiseerde WOZ-taxateurs van Woning Waarderingsmeesters. Zij berekenen de laagst mogelijk verdedigbare WOZ-waarde. Ook deze kosten worden door de gemeente vergoed, het kost u dus helemaal niets maar het verhoogt de kans op een succesvol bezwaar enorm.