Vastgoed beleggers

Het Nieuwe WOZ-bureau is gespecialiseerd in WOZ-procedures voor particuliere huiseigenaren. Wij verwijzen u graag binnen ons netwerk door aan een specialist die u volledig kan ontzorgen en adviseren over de WOZ-waarde van uw portefeuille, dit advies gaat verder dan enkel de WOZ-waarde.

WOZ-advies voor vastgoed beleggers

De WOZ-check is uitermate geschikt om per woning te beoordelen of de WOZ-waarde te hoog is of niet. Heeft u meerdere objecten, dan is de WOZ-check minder geschikt. Wij adviseren u daarom om u te laten adviseren door een specialist.

Uw specialist verlaagt niet alleen uw WOZ-waarde maar adviseert u ook over andere WOZ gerelateerde zaken, bijvoorbeeld over het effect op uw financieringsmogelijkheden, belastingen en huurprijzen. Misschien is een hogere WOZ-waarde wel gunstig voor uw totale belegging, ook dat brengt de specialist graag voor u in kaart.

Stuur een email naar belegger@hetnieuwewozbureau.nl met daarin een korte beschrijving van de objecten (hoeveel woningen, kantoren, winkels, etc. per gemeente). Een specialist neemt vervolgens contact met u op.