Het Nieuwe WOZ-bureau

We zijn gespecialiseerd in WOZ- bezwaar én beroepsprocedures en zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat geen enkele cliënt nog langer onterecht te veel WOZ-belastingen betaalt. Dat deden we in 2023 voor maar liefst 60.000 huizeneigenaren.

Maatschappelijk verantwoordelijk

De controle van WOZ-waarden door WOZ-bureaus is hard nodig, miljoenen Nederlanders betalen onnodig en onterecht te veel belasting. Zolang dat dat het geval is, zetten wij ons in voor een correcte verdeling van belastingen. Dat doen we op een maatschappelijk verantwoordelijke manier, zonder de gemeente of rechtspraak onnodig te belasten.

Daarom nemen wij zoveel mogelijk van het werk uit handen bij onze cliënten en bij de gemeente. Zinloze procedures filteren we vooraf met de WOZ-check en kansrijke dossiers zetten we voort. Vervolgens bieden we de gemeente een compleet dossier aan met een onderbouwing die direct gecontroleerd en overgenomen kan worden.

Voor wie?

Gratis rechtsbescherming in WOZ-zaken zou voor iedereen moeten gelden. Helaas heeft de overheid per 1 januari 2024 bezuinigd op de rechtsbescherming in WOZ-zaken. Daarom kunnen wij vanaf dit jaar u niet meer helpen als u een woning huurt of eigenaar bent van een nieuwbouwwoning. Dit kunnen wij helaas niet meer rendabel maken.

Als huurder is uw huurprijs afhankelijk van de WOZ-waarde en bij nieuwbouw gaat het vaak mis met de gereedheidspercentages en het ten onrechte indexeren vanaf de koopovereenkomst in plaats van de sleuteloverdracht zoals de rechtspraak heeft bevestigd. Wij vinden het jammer dat wij u geen rechtsbescherming meer kunnen bieden door de bezuiniging van de overheid.